ZPH BARBARA

Image

ANNA REIMSCHÜSSL - DYREKTOR

O firmie

Zakład produkcyjno-handlowy „BARBARA” powstał w 1983 r.

Założycielem firmy jest seniorka rodu Ewa Reimschussl, która wspólnie z mężem i rodziną zaczynała od produkcji paluszków i chrupek kukurydzianych, stopniowo wprowadzając nowe produkty.

Zakład na dzień dzisiejszy specjalizuje się w produkcji wyrobów ciastkarskich takich jak: ciasteczka kruche, ptysiowe, biszkoptowe, w polewie i przekładane. Przedsiębiorstwo uruchomiło również produkcję wafli tortowych i ryżowych oraz innowacyjną linię produktów bezglutenowych. Jako firma z tradycjami w dalszym ciągu utrzymuje produkcję chrupek, których smak jest niezmienny od początku istnienia firmy.

W trosce o najlepszą jakość i smak wszystkie nasze wyroby wytwarzamy wykorzystując wypracowane przez lata nasze receptury. Używamy wysokiej jakości surowców od sprawdzonych dostawców. Nasz asortyment w myśl zapotrzebowań konsumentów jest cały czas poszerzany przy użyciu powstałych na bazie nowych technologii, surowców oraz maszyn produkcyjnych.

Większa część kadry pracowniczej jaką zatrudniamy jest z nami od założenia firmy. Nasza załoga posiada odpowiednie kwalifikacje zawodowe, to profesjonaliści i doświadczeni cukiernicy.

Zakład produkcyjny ZPH BARBARA znajduje się w gminie Korzenna, otoczonej górami Beskidu Sądeckiego. Produkty naszej firmy dostępne są w całej Polsce i w Unii Europejskiej. Towar dostarczamy własnym transportem lub firmą spedycyjną – spełniając życzenia naszych klientów.

Zapraszamy Państwa do zapoznania się z naszą ofertą.

Nominacja

Wyróżnienie

HACCP

Dyplom

Zapraszamy do współpracy.